APLICAȚIA PASIONAȚIILOR
DE FITNESS ȘI WELLNESS

UPfit România este prima comunitate pentru iubitorii de fitness li wellness din țara noastră.

Termenii și condițiile de acces ale siteului UPfitRomania.ro

Acest website își propune să ofere membrilor săi înregistrați informații și anunțuri de ultimă oră complete și exacte. Cu toate acestea însă toate informațiile, sfaturile sau orice alte date cuprinse în www.UPfitRomania.ro sau în orice alt produs care este realizat și promovat de UPfitRomania.ro nu reprezintă activitate de consultanță sau orice fel de activitate de intermediere.

Nu poate fi trasă la răspundere în nicio măsură, pentru nicio daună, de orice natură ar fi aceasta, provocată utilizatorilor săi de folosirea informațiilor furnizate de UPfitRomania.ro.

Te rugăm să parcurgi acest document cu atenție. Prin accesarea siteului UPfitRomania.ro aflat la adresa https://www.upfitromania.ro, denumit in continuare "UPfitRomania.ro", sau prin orice alt fel de accesare a conținutului acestui website ești obligat să respecți termenii documentului de mai jos asupra căruia ai fost de acord.
În situația în care nu ești de acord cu termenii prezentului document, te rugăm să părăsești UPfitRomania.ro și să nu mai accesezi acest site. Orice acces al UPfitRomania.ro va fi considerat, de acum încolo, un accept al termenilor și condițiilor conținute în documentul de mai jos.
Termenii prezentului document datează de la 03 Martie 2020.

1. Protecția proprietății intelectuale

Conținutul și designul UPfitRomania.ro, precum și orice alt material având legătură cu UPfitRomania.ro trimis prin email sau furnizat în orice altă modalitate (că, spre exemplu: articole, design și orice alte materiale la care ne vom referi în continuare ca la "Conținut UPfitRomania.ro "), aparțin UPfitRomania.ro și colaboratorilor săi - acolo unde acest lucru este specificat expres - (drept de autor) și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală. Nu poți utiliza, reproduce sau permite nimănui să utilizeze sau să reproducă materialele UPfitRomania.ro fără a deține o permisiune scrisă din partea UPfitRomania.ro.

2. Utilizarea conținutului UPfitRomania.ro

Poți copia și prința conținutul UPfitRomania.ro doar pentru uz personal, lipsită de intenție comercială. Cu excepția celor spuse mai sus, Conținutul UPfitRomania.ro nu poate fi reprodus, modificat și exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatări.

Acțiunile descrise mai jos nu sunt permise în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea UPfitRomania.ro:

A. reproducerea sau stocarea conținutului UPfitRomania.ro, precum și trimiterea acestui conținut către orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informației.

B. modificarea, publicarea, transmiterea, precum și participarea la transferul, vânzarea, distribuția unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afișarea conținutului UPfitRomania.ro, în lipsa obținerii în prealabil a unei permisiuni scrise din partea UPfitRomania.ro.

C. îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al UPfitRomania.ro asupra conținutului UPfitRomania.ro.

Orice utilizare a conținutului UPfitRomania.ro în alte scopuri, decât cele permise expres de prezentul document, este interzisă. Cererile de utilizare a conținutului UPfitRomania.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email: info@UPfitRomania.ro.

3. Drepturile de autor privind imaginile utilizate pe site

În cadrul articolelor de pe site se includ imagini:
• Imagini realizate de membrii echipei UPfitRomania.ro
• Imagini primite de la colaboratorii noștri sau de la membrii comunității noastre de pe Facebook
• Imagini preluate de pe alte site-uri, cu specificarea explicită a sursei și link spre pagina de unde au fost preluate

Imaginile incluse în articolele publicate pe UPfitRomania.ro au doar rol ilustrativ și nu sunt folosite cu scop de publicitate sau în scop comercial. Sub nicio forma nu dorim să ne asumăm drepturile sau meritele privind o imagine. Includerea imaginilor în articole este o formă de apreciere a muncii fotografului respectiv.

În cazul în care o imagine inclusă într-un anumit articol se dorește retrasă de autorul ei trebuie doar să ne scrie un e-mail pe info@UPfitRomania.ro și o vom elimina în cel mai scurt timp.

4. Suspendarea accesului

UPfitRomania.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să înceteze accesul la conținutul UPfitRomania.ro sau la o parte a acestui conținut.

5. Schimbări ale site-ului

UPfitRomania.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifică, adăugă sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său de a schimba prețurile produselor fără un aviz prealabil. De asemenea, UPfitRomania.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

6. Acord de confidențialitate

Informația pe care ai furnizat-o despre tine către UPfitRomania.ro va fi folosită doar în concordanță cu termenii Acordului de Confidentialitate al UPfitRomania.ro.

IMPORTANT!
Deși în fiecare moment face eforturi în vederea asigurării calității și corectitudinii articolelor publicate în site, UPfitRomania.ro nu poate garanta, expres sau implicit, în privința conținutului său, a siteului UPfitRomania.ro, a produselor și serviciilor apărute sub egida UPfitRomania.ro. UPfitRomania.ro nu își asumă răspunderea, în nicio situație, pentru nicio dauna, pricinuită direct sau indirect, pentru nicio lipsă de profit directă sau indirectă (incluzând, dar fără a se limita la această enumerare: daune pentru pierderea profitului, întreruperea unor afaceri sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizării sau a întreruperii utilizării ori a lipsei regularității informațiilor și serviciilor furnizate de site, chiar dacă UPfitRomania.ro te atenționase anterior că folosirea acestor informații fără un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.
UPfitRomania.ro nu garantează acuratețea, corectitudinea sau caracterul actual al informațiilor ori serviciilor furnizate de site.
La cererea UPfitRomania.ro, ești de acord să exonorezi de răspundere UPfitRomania.ro pentru orice acțiuni judiciare sau extrajudiciare și să acoperi cheltuielile de judecată și orice alte cheltuieli care ar putea să apară ca urmare a încălcării clauzelor prezentului contract.

7. Forța majoră

UPfitRomania.ro, afiliații sau / și în general, furnizorii de informație către UPfitRomania.ro nu pot fi făcuți responsabili pentru nicio întârziere sau eroare în conținutul furnizat de publicațiile UPfitRomania.ro, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința UPfitRomania.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare a echipamentului tehnic de la UPfitRomania.ro, lipsa funcționarii conexiunii la internet, lipsa funcționarii conexiunilor de telefon, virușii informatici, accesul neautorizat în sistemele UPfitRomania.ro, erorile de operare, greva etc.

8. Diverse

Schimbarea termenilor prezentului acord
• UPfitRomania.ro este îndreptățit, fără notificare și fără îndeplinirea unor alte formalități, să schimbe termenii prezentului acord. Atunci când acești termeni se vor modifica însă UPfitRomania.ro te va notifica prin intermediul emailului și prin publicarea în prima pagină a siteului a comentariului schimbărilor intervenite. Accesul în site și folosirea serviciilor UPfitRomania.ro după momentul notificării sau al afișării comentariilor privind schimbările pe prima pagină a siteului implică faptul că ți-ai dat acordul asupra noilor termeni ai prezentului acord.
• De asemenea, unele servicii oferite de UPfitRomania.ro pot face obiectul unor termeni diferiți, care vor fi afișați în cazul fiecărui astfel de serviciu, la loc vizibil, putând fi accesați înainte de folosirea serviciului.

Publicitatea și conținutul furnizat de alte părți
Părți ale conținutului inclus în UPfitRomania.ro pot să fie furnizate de terțe persoane cu care UPfitRomania.ro are încheiate contracte de furnizare de conținut. De asemenea, în interiorul conținutului UPfitRomania.ro pot fi incluse secțiuni publicitare în care se vor afișa mesaje publicitare ale unor terțe persoane. UPfitRomania.ro nu este responsabil în nicio măsură asupra conținutului furnizat de terțe persoane, indiferent că acesta este publicitar sau nu. De asemenea, UPfitRomania.ro nu este responsabil asupra conținutului paginilor la care se face trimitere din UPfitRomania.ro.

Notificări
Orice notificare către UPfitRomania.ro trebuie trimisă în scris, prin intermediul poștei sau al faxului, la adresa menționată în prezentul document.

9. Legea care guvernează acordul

Drepturile și obligațiile părților, impuse de prezentul acord, precum și toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate și guvernate de legea română în vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre soluționare în fața instanțelor românești.

Descarcă aplicația UPfit România

Aplicația UPfit România este disponibilă gratuit în App Store, Google Play și Huawei AppGallery.

De 10 ani creăm idei pentru fitness

Universul UPfit cuprinde o serie de produse de top destinate sălilor de fitness, precum și antrenorilor, dar și celor care iubesc mișcarea și un stil de viață activ.